før du samle op at Spanner…

Du har fundet og købt din restaureringsprojekt, det er i garagen og du er kløe at komme i gang. Entusiasme er rig og du ønsker blot at sidde fast i. En lang weekend og du vil have det meste af det fra hinanden. I tre måneder vil du være drivkræfterne din drøm på den åbne landevej. Desværre virker det ikke altid som det. Tre måneder bliver til tre år og fjerne dele og chuck i en boks tilgang til strip ned nu har du forvirret om hvad der foregår hvor. Værre, der er en voksende bunke af dele du ikke anerkender.

Vi har alle gjort det, ikke nødvendigvis med restaureringsprojekter, selv reparationer og ændringer, der tager lang tid kan forårsage lignende kaos.

Så lad os bakke op til lige før du bragte bilen projekt hjem og gøre nogle planlægning og tilrettelæggelse. En fuld gendannelse kræver masser af plads, op til tre gange størrelsen af den samlede køretøj, afhængigt af hvor meget af det oprindelige køretøjs bliver genoprettet eller genbruges. For en bil, interiør trim tager oppe mange plads og skal opbevares på et tørt sted til at forhindre den trim rådnende. Karrosseridele, der skal genbruges skal opbevares, hvor de vil ikke blive beskadiget og nye paneler skal være tør at forhindre rust.

Hvis det er muligt at investere i god kvalitet Reolsystemer til din garage eller workshop. Mængden af reolsystemer kræves afhænger af køretøjet og antal dele du vil holde enten for retablering eller re montering, men at være i stand til at gemme dele på en ordentlig måde vil hjælpe dig som den del, du har brug for er altid i den nederste boks.

Næste du har brug for noget til at gemme delene i. For små dele kan du bruge plast foret papirposer (papir, så du kan skrive på ydersiden), eller plast mad poser og en rulle etiketter. Dele tasker så gå i en større beholder. Containerens størrelse afhænger af den tilgængelige lagerplads, men kunne være stabelbare plastbeholdere, papkasser eller arkivkasser, som har fordel af et låg. Det er værd at have en tænke på dette punkt, hvordan du vil gruppere dele i disse beholdere eller kasser at finde dem nemt i fremtiden afhænger kommer op med en forholdsvis enkel og logisk lagringsplan nu.

Dele sække og kasser skal mærkes, igen så du kan identificere en del senere i projektet uden for meget hovedet skrabe.

Workshop manual bør have et detaljeret diagram af ledninger væven, herunder farve ordningen. Hvis du er i tvivl kan du bruge slips på tags, tilgængelige fra office forsyningsvirksomheder, for at identificere hvad skal stikket i væven på hvilke punkter. Dette er en nyttig teknik hvis ledningsdiagrammet er ikke klart, selv om du planlægger at erstatte væven, som du kan overføre tags fra den gamle væven til den nye væven.

Hvis du holder den interiør trim få fat i god kvalitet plastikposer, stor nok til at forsegle den trim i, pakning tape er velegnet til forsegling og sammenføjning poser sammen til store elementer såsom pladserne.

Arbejde ud af, hvordan du vil katalogisere delene og de digitale fotografier du vil tage under strimlen ned. Dette er sandsynligvis det mest afgørende skridt, da der er ingen ide i at have dele pænt mærkes og opbevares og hundredvis hvis ikke tusindvis af digitale fotografier, hvis du ikke kan finde ud af hvad nogen af dem er. Nogle slags krydsreference mellem fotografi og en del er ønskeligt, selv om labour intensiv if udføres manuelt.

Garage organiseret og bevæbnet med et digitalt kamera kan du begynde stripping dit køretøj. Tage billeder af del på plads, montering point og ethvert aspekt af den fjernelse, der er vanskelige eller kan blive glemt – for eksempel at have en del, der kunne være erstattet en del op og ned, og derefter kun at være i stand til at opdage det, når flere af bilen er samlet , forårsager forsinkelser, som en del af bilen er demonteret for at rette op på problemet. Kontrollere fotografier er OK før deltager fotografiske software giver dig mulighed at zoome ind på billeder til at se detaljer, men hvis billedet er sløret eller ud af fokus du ikke vil drage fordel af dette.

Organisere din restaureringsprojekt før og under strip ned fase tager tid og engagement, men den tid, der investeres vil gavne projektet under restaurering og forsamling og kan beholde din sunde fornuft, som du har fuldført den engineering puslespil du har oprettet. Desuden vil du få en detaljeret fortegnelse over restaurering af din drøm bil og ikke alt for mange stumper tilovers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.