Hvordan man kan kaste en poker kører

Min første motorcykel var en 1957 Harley Davidson. Da jeg fandt cyklen til salg, jeg havde ingen penge, men jeg vidste, jeg skulle have denne motorcykel. Så jeg kom op med en måde at hæve pengene og smide en stor fest på samme tid. Jeg kastede en Poker kører. Begrebet spillet er nemt. Hver person forsøger at lave den bedste 5-korts pokerhånd.

Den måde det spilles er, hver cykel har at ride langs en høvlede flugt, hvert par miles der er kontrolposter på hver kontrolpost undervejs hver cykel skal stoppe og modtage et kort. Langs flugt der er 7 checkpoints, og i slutningen rytter med den bedste 5-korts pokerhånd vinder prisen

Gennem årene er blevet vedtaget poker run til elskere af mange forskellige fritidsinteresser.

Poker kører var oprindeligt en begivenhed bikers spillede på deres Harley, men gennem årene har det været lånt af sejlere og endda løbere.

Kaste en poker kører er forholdsvis enkel, men tager tid og nogle ikke til hårdt arbejde. Den første ting du skal gøre er få godkendelse fra de byer, at din poker kører vil gå igennem. Der kan være nogle papirarbejde og gebyrer.

Du skal også sørge for at i slutningen af run er i en park eller event hall. Afhængigt af hvor du bor kan du også have en tilladelse til parken.

Dernæst skal du ryttere. Ved at regne ud, hvor meget du ønsker at have til præmiepengene og hvor meget del efter poker ride vil koste du kan finde ud af hvor mange ryttere behøver du og hvor meget entré vil være, men det bør ikke mere derefter $100 per cykel.

Den næste ting du skal gøre er Tilmeld dig riders. Den bedste måde at gøre dette er at lave en hjemmeside, gå til biker barer og biker arrangementer i dit område. Hvis du bor i New York ikke gå til Daytona Bike week tilmelde dig riders, vil de fleste mennesker ikke rejse, langt for en poker kører. Prøv at få lokale.

Efter du har registreret ryttere har du nu til at planlægge festen. Sammen med registrering ryttere til din poker kører du bør også sælge billetter så venner og familie kan deltage i festen, når turen er slut og poker vinder er erklæret.

Den bedste måde at annoncere partiet er på en lokal radiostation og med plakater rundt i byen. Jo flere mennesker får du jo flere penge du vil have en præmie og uanset medføre, at du forsøger at rejse penge til.

Du kan enten købe din egen mad og få nogle venner til at hjælpe kokken eller du kan se i telefonbogen for en restauratøren og du bør kunne finde en restauratøren, der vil smide dig en stor BBQ.

Så alt du skal gøre er venter på den store dag og nyde alle de cykler, poker, oksekød og øl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.