Sådan føjer du lydbøger til iPhone – En hurtig og nem måde at overføre bøger fra iPod til iPhone

Lydbøger er en måde, hvorpå folk kan læse bøger, mens de er på farten. Lyt til gratis lydbog på din iPad, iPhone, iPod touch og iPad. Du vil ikke gå glip af en eneste ting. Folk skal være i stand til at lytte til deres yndlingsmusik i dagens hektiske verden. Ikke mere kørsel til boghandlen og bruge enorme mængder af penge på bøger. Du kan nu lytte til dine lydbøger fra din iPad eller iPhone i dit hjems privatliv.

Du kan downloade lydbøger til iPhones, hvis du har en iPhone eller en af de nye Apple-telefoner. Når du har gjort dette, kan du nyde timevis af uafbrudt underholdning med din iPhone. Du kan gøre dette fra hvor som helst du er, selv når du er på vej til arbejde eller fornøjelse. Apple iPhone gør det nemt at lytte til lydbøger, uanset hvor du går uden behov for at have en computer derhjemme. Ikke mere at trække din bærbare computer rundt!

Apple iTunes App giver dig også mulighed for at oprette dit eget lydbogsbibliotek. Dit personlige lydbogsbibliotek kan indeholde lige så mange lydbøger, som du vil. Du kan føje en hvilken som helst af dine lydbøger til dit personlige bibliotek, og du kan lytte til dem i vilkårlig rækkefølge. Det betyder, at du ikke behøver at sætte den bog, du læser, på pause, spole tilbage eller spole tilbage. Du kan også lytte til dit iTunes Audiobook Library på dit tv. Du behøver ikke at skifte mellem applikationer for at nyde dine yndlingstitler.

Kun visse mediefiler kan downloades ved hjælp af Apple iTunes Audiobooks til iPhone. Denne applikation giver dig ikke mulighed for at downloade de fleste musik eller film. Alle dine foretrukne lydbøger kan nemt konverteres til tekstfiler og afspilles med din iPhone. Du skal bare tilslutte din iPhone med din computer via USB-kablet. Når du har gjort det, skal du overføre dine lydbøger til din computer. Du kan derefter afspille lydbøgerne tilbage med din iPhone, så længe der er en internetforbindelse.

Der er mange andre måder, du kan lytte til lydbøger på din Apple iPhone. Hvis du har en god bredbåndsinternetforbindelse, kan du downloade lydbøger til din iPhone og lytte til dem gennem højttalerne. Du kan tilslutte din iPhone til et højttalersystem og et hjemmebiografsystem, så du kan lytte til lydbøgerne i deres oprindelige format. Denne metode giver dig mulighed for at lytte til dine yndlings tegneserier eller romaner fra komfort i dit hjem. Hvis du ikke har adgang til en sådan tjeneste, kan du stadig bruge din iPod til at lytte til dine foretrukne hørbare bøger, mens du er på offentlig transport eller bare nyde et måltid med venner.

Der er mange måder at tilføje lydbøger på iPhone. Men det mest interessante er, at det ikke kræver noget specielt udstyr. iTunes kan bruges til at overføre dine lydbøger direkte til din iPhone. Før du gør dette, skal du sørge for, at din iPhone understøtter medieoverførsel. Nogle telefoner, såsom iPhone, har ikke indbyggede medieservere. Hvis du vil overføre medier fra din iPhone eller iPod til din computer, skal du bruge USB-kablet. Din computer registrerer automatisk din iPhone og guider dig gennem processen.

Kommentarer er lukket, men trackbacks og pingbacks er åbne.