12 kritiske tips til at spare på lufthavn parkering

Off-site lufthavn parkering er en velsignelse for rejsende. Ofte de vise sig for at være billigere end parkeringspladser drives af lufthavne og online rabatter og andre bekvemmeligheder gør mulighed for endnu mere attraktive.

Satellit parkeringspladser er udsat for konkurrence og så det er nemt for de indviede til at gemme big.

Her er et par indsigt:

1. holde en fane på tilbud. Som i kapløbet om succes bliver intense, alle steder køre attraktive tilbud giver væk kuponer eller web kun tilbud. Mange af værelserne har en e-kupon, som giver brugeren til en dags fri parkering på udvalgte parkeringspladser. Det betyder en besparelse på US$ 18. Andre tilbud give væk en dag hvis du parkere i to dage eller 50% off på de første dages parkering gebyr.

2. Hvis du er en hyppig bruger af parkeringspladser check for tilbud, hvor en parkering aktør med en større tilstedeværelse i nærheden af lufthavne du bruge tilbyder 50% rabat hvis du køber et vist antal parkering kuponer online eller på telefon ved hjælp af dit kreditkort.

3. mange parkering websteder har en anden sats for forskellige parkering positioner. Tjek på slags parkering og sats forskelle. Du kan spare op til $ 55 for en syv dages parkering.

4. Spørg om priser afhængigt af opholdets længde. Varierer så hvis du får brug for parkering i en uge, så du kunne få en større rabat end den daglige sats på tilbud.

5. mange køre en hyppig bruger program hvor gentagne kunder udbydes mange faciliteter. Dette er lignende til frequent flyer-programmer.

6. finde ud af hvis masser du bruge tilbyde særlige rabatter til medlemmerne af AARP, AAA eller andre sådanne organisationer. I virkeligheden, spare AA medlemmer mellem 10-20% på parkering. Nogle steder tilbyde endda service af picking up og droppe din bil fra lufthavnsterminalen.

7. gøre din forskning godt sammenligne udbydere, satser på tilbud, samt faciliteterne på det sted du skal parkere. Hvis du er klog kan du få mere for mindre.

8. før du rejser bruge internettet til at kontrollere om daglige og ugentlige parkering tilbud. Der er gratis dage, ugentlige rabat og garanterede priser på tilbud på forskellige tidspunkter. Du kan benytte tilbuddet ved reservation online eller udskrive siden med en kode og præsentere det til kassereren på parkeringspladsen.

9. Hold styr på kampagner især under feriesæsoner. Mange partier acceptere kuponer og give væk rabatter tilbydes af forbrugerprodukter

10. ofte kan Pre-Booking parkering få dig en besparelse på selv 60% og meget mere.

11. hoteller ofte tilbyde parkering tilbud, så gør brug af det ekstra facilitet tilbydes af hotellet du planlægger at bo i.

12. nogle rejsebureauer, der booker flybilletter tilbyder rådgivning eller kuponer for parkering ved udrejse og indrejse. Spørger du agent, når du booker din flyrejse.

Off-site parkering er ikke bare hurtigt og bekvemt kan det være en besparelse for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.